Fejlesztésoptimalizálás felsőfokon

Vállalatunk már több mint 500 fejlesztési projekt sikeres megvalósításában vállalt kulcsszerepet. Rendkívül eredményesek vagyunk az európai uniós és más pályázatok terén, partnereinket eddig több mint 50 milliárd forint vissza nem térítendő támogatáshoz segítettük hozzá. Nagy tapasztalatra tettünk szert abban, hogyan kell komplex, fenntartható programokat kidolgozni és megvalósítani, legyen szó vízbázisvédelemről, ivóvízminőség-javításról, termál- és gyógyfürdőfejlesztésről vagy ásványvíz-palackozó üzem létrehozásáról. Rugalmas projektmenedzsmentünknek köszönhetően már futó projektekbe is be tudunk kapcsolódni.

Fő szakterületeink:

Környezetvédelmi és Vízgazdálkodási Üzletágunk vízgazdálkodással, vízépítéssel kapcsolatos mérnöki tervezési, kivitelezési és menedzsmentfeladatokat végez, például:

  • vízellátó rendszerek tervezése, kivitelezése,
  • ásványvíz-, ivóvíz- vagy termálvízbázisok kutatása, fejlesztése,
  • geotermikus energiahasznosítás,
  • környezetvédelmi projektek menedzselése.

Területfejlesztési és Turisztikai Üzletágunk munkatársainak köszönhetően valósult meg többek között a legnagyobb hazai termálfürdők fejlesztése (Sárvár, Bükfürdő, Hévíz, Hajdúszoboszló), készült el Magyarország egészségturisztikai és ökoturisztikai koncepciója, de sikerre vittük számos település turisztikai célú fejlesztési terveit is.

A megvalósításhoz szükséges pénzügyi hátteret Projektfinanszírozási Üzletágunk teremti meg pályázati források, bankhitel vagy befektető bevonásával. A sikerre garanciát jelent, hogy szakembereink mindig naprakészek a pályázatok finanszírozásához szükséges, valamint az európai uniós projektekkel kapcsolatos szakmai ismereteket, információkat illetően.