Önéletrajz-feltöltés

Örömmel várjuk önéletrajzát, amennyiben szakmai tudásával, felelősségteljes munkavégzésével és innovatív megoldásaival Ön is szeretne hozzájáruljon projektjeink sikeréhez! Csatlakozzon dinamikus csapatunkhoz! A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Fájl csatolása


A felhasználók személyes adatainak védelme fontos kérdés vállalatunk számára. Az Aquaprofit Zrt. minden webes tevékenysége összhangban van a hatályos adatvédelmi és adatbiztonsági jogszabályokkal, így különösen az EU Parlament és Tanács 2016/679 sz. (GDPR) rendeletével. Adatait kizárólag célhoz – munkaerő kiválasztás - kötötten, a cél megvalósítása érdekében szükséges ideig kezeljük, illetve tároljuk, a megfelelő jelölt kiválasztását követően, valamint azt megelőzően kérésére véglegesen töröljük azokat. Amennyiben szeretné, hogy jelentkezését a jövőben meghirdetendő állásajánlatok elbírálása során is figyelembe vegyük, kérjük, erről önéletrajzában nyilatkozzon.

Adatvédelmi nyilatkozat: Az űrlap kitöltésével és beküldésével hozzájárulok ahhoz, hogy az Aquaprofit Zrt. a személyes adataimat a munkaerő-toborzás adatbázisában a pozíció betöltéséig tárolja, és kijelentem, hogy az adatszolgáltatásom önkéntes.