Így látjuk mi…

Az Aquaprofit és a fenntartható környezetvédelem

A természetes vizek nem ismerik az országhatárokat. Vállalatunk sem torpan meg Magyarország határainál. Eleinte csak a környező országokban kamatoztattuk szaktudásunkat, most már munkatársaink dolgoznak azért, hogy feltérképezzék a globális üzleti lehetőségeket.

A közvetlen európai uniós források lehívásának egyszerűsítése érdekében Brüsszelben képviseleti irodát nyitottunk. Sencseni képviseletünk kínai terjeszkedésünket támogatja, mert meggyőződésünk, hogy sikeres európai vállalatként kiemelt partnerként kell kezelnünk Ázsiát, azon belül is Kínát.

Külföldön létesített irodáink segítségével fokozatosan növeljük jelenlétünket a nemzetközi piacokon, projektjeinket nemzetközi együttműködések keretében valósítjuk meg. Rendszeresen keresnek fel bennünket külföldi szakmai delegációk kapcsolatépítési és konzultációs céllal. Gyakran vállalunk közvetítő szerepet magyar és külföldi városok együttműködési és testvérvárosi kapcsolatainak kiépítésében is.

Hisszük, hogy bármilyen fejlesztés sikeressége az előkészítés alaposságán múlik, ezért örömmel vettünk részt a CarpathCC elnevezésű, az egész Kárpát-medencét átfogó kutatásban, amelynek célja a klímaváltozás Kárpát-régióra gyakorolt hatásának feltérképezése, továbbá javaslatok megfogalmazása az árvizek, a szárazság kezeléséhez a mezőgazdaság, az erdőgazdálkodás és a turizmus terén. A projektről bővebben a www.carpathcc.eu weboldalon tájékozódhat.