Fenntartható fürdők a tervezéstől a kivitelezésig

Vízkészletünk nemcsak természeti érték, hanem egy térség jövőjének kulcsa is lehet – de csak akkor, ha a fejlesztési tervek a fenntarthatósági és környezetvédelmi szempontok szerint, a 21. századi, integrált fejlesztéskultúra elveinek megfelelően készülnek és valósulnak meg. Csak ez garantálhatja, hogy a megálmodott fürdőkomplexum évtizedek múlva is a környéken élők javát szolgálja, hogy nyereséggel, fenntartható módon lehessen üzemeltetni. Ha erre nincs mód, akkor más területen kell keresni a fejlesztési lehetőségeket.

Ezzel a szemlélettel, valamint két évtized tervezési és kivitelezési tapasztalataival felvértezve működünk együtt ügyfeleinkkel egy-egy projekt megvalósításában az első lépésektől az utolsókig. Segítünk feltérképezni a lehetőségeket, az adottságokat, ezek alapján fenntartható, funkcionális terveket készítünk, támogatást nyújtunk a megfelelő pénzügyi és üzemeltetési konstrukció megtervezésében és megtalálásában, majd levezényeljük a kivitelezést is.

Az elmúlt évtizedekben cégünk több mint 60 fürdő tervezésében és fejlesztésében működött közre, olyan hatalmas létesítmények esetében is, mint Bük vagy Sárvár. Magyarországon kívül külföldön is terveztünk fürdőket (például Szerbiában, Romániában). Széles körű tapasztalatainknak köszönhetően ezek a fürdők könnyen, nyereségesen üzemeltethetők.

Az alábbi területeken kérheti szakembereink segítségét:

  • előkészítés és tervezés (például fejlesztési koncepciók, megvalósíthatósági tanulmányok, üzleti tervek, engedélyes/kiviteli tervek, technológiai kérdések),
  • finanszírozási konstrukciók összeállítása, pályázatok elkészítése,
  • kivitelezés.