Szakértelem, innováció, hozzáadott hazai érték

Történetünk akkor kezdődött, amikor Nádasi Tamás a Kanizsai Sörgyár főmérnökeként a gyár tulajdonában lévő Fonyódi ásványvíz-palackozó eladásakor megismerkedett az ásványvizekkel, azok összetételével, gyógyhatásaival. A téma a szenvedélyévé vált, gyűjteni kezdte az ásványvizes palackokat és a kapcsolódó szakirodalmat.

Tanácsait elsőként a Kékkúti Ásványvíz Rt. tulajdonosai kérték ki, majd egyre több befektető hívta segítségül palackozóépítéshez. Pécsen ismerkedett meg későbbi üzlettársával, a Dél-dunántúli Vízügyi Igazgatóságon vízgazdálkodási beruházások tervezésével, levezénylésével foglalkozó Udud Péterrel, aki másoddiplomájának szakdolgozatát éppen az ásványvizekről írta. A hidrogeológus-közgazdász szakember felismerte: ezen a területen a geológiai és a közgazdasági ismeretek ötvözése a siker kulcsa. Az 1994-ben Aquaprofit néven indult egyéni vállalkozásból 1995-ös találkozásuk után nem sokkal közös céget alapítottak, amely mára az ásvány-, termál- és gyógyvizek hasznosítása mellett bővítette tevékenységét.

A száz százalékig magyar tulajdonú vállalkozás célja, hogy két évtized tapasztalatait hasznosítva segítsen felmérni, megtervezni és megvalósítani az adott térség számára optimális vízgazdálkodási, környezetvédelmi, területfejlesztési és turisztikai projekteket. Munkatársaink szakértelmével felvértezve nyújtunk segítséget magánvállalkozásoknak és önkormányzatoknak egyaránt. Különösen nagy tapasztalatra tettünk szert a térségi szintű vagy országos jelentőségű projektek előkészítésében, valamint abban, hogy segítsük a projektben részt vevő felek közötti kommunikációt, a hatékonyabb együttműködést.